Printvisie Greenlabel

Home > Groene visie > Printvisie Greenlabel

Verminder uw Carbon Footprint

Met Printvisie Green Label vermindert u de Carbon Footprint van uw organisatie en ontlast u het milieu in vele opzichten. De productie van Printvisie Green Label vereist namelijk geen houtkap, kost minder dan 50% aan energiegebruik en heeft slechts 30% aan waterverbruik nodig in vergelijking met traditioneel papier. De CO2 uitstoot wordt bovendien met minstens 23% verminderd.

Ecologisch verantwoord

Printvisie Green Label is gegarandeerd het meest ecologisch verantwoorde papier voor grootverbruik. Voor de recycling wordt het ingezamelde papier streng geselecteerd. Het betreft kantoorpapier, archieven en kopie├źn met een laag inktgehalte. Bovendien binnen een beperkte straal van de fabriek.

Chloorvrij en perfect wit

Kwalitatief kent Printvisie Green Label dezelfde uitstekende kenmerken als non-recycled papiersoorten. Het papier is bovendien perfect wit. Dat wordt zonder chloor bereikt. Alleen biologisch afbreekbare reinigingsproducten en chloorvrije bleekmiddelen worden toegepast om de witte papierkwaliteit te kunnen produceren. Kortom: u ziet geen verschil, maar u maakt wel het verschil.

Maak het verschil

Printvisie Green Label is een perfecte uiting van waarden en acties op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vraag uw Milieuvoordelenattest (zie illustraties) vrijblijvend aan bij uw offerte (Berekening door de Carbon Neutral Group en ECCM). Voor de kosten hoeft u het niet te laten; Bel Leander Wünschmann via 010 - 7 410 410 of mail.

Vraag uw offerte aan
  • Slimmer
  • Sneller
  • Gers