Online drukwerk bestellen... met liefde

Home > Diensten > Online drukwerk

Voordelen online drukwerk

  1. Direct online prijsinzicht
  2. Eenvoudig snel bestellen
  3. Laagste prijs-garantie
  4. Altijd groen FSC-papier
  5. Kies voor extra groen (optioneel)
  6. Kwaliteit uit eigen drukkerij 
  7. Gratis bezorgd
  8. Levering binnen 24 uur
  9. Ambachtelijke kwaliteit
  10. Service helpdesk  
  11. Persoonlijke aandacht

   Beste kwaliteit, groen en laagste prijs

   We horen tot de top in online-drukwerk. Al jaren. Kijken, kiezen, bestellen. Tegen de laagste prijs en morgen in huis. Makkelijker kan niet. Goedkoper en beter kun je niet terecht dan bij onze twee portals voor online bestellen: www.groenprint.nl en www.flyersonline.nl We zijn kampioen in bewust groen drukwerkprocessen, hebben onze eigen delicatesse-drukkerij in huis en hebben een ideale prijs/service/kwaliteitsverhouding. Vergelijk dat gerust met andere aanbieders: niemand die het ons nadoet. 

   Natuurlijk milieuvriendelijk
   Alle stappen en procedures die wij voor traditioneel besteld drukwerk toepassen, nemen wij ook voor elke online drukwerkbestelling. Met liefde drukken wij standaard milieuvriendelijk en altijd op FSC-papier. Heb je vragen of lukt het bestellen of aanleveren van je bestand(en) niet; onze helpdesk laveert je er met plezier doorheen. Easy does it. De enige voorwaarde die wij hebben is simpel en bekend: je rekent direct af bij uw bestelling.

   Eigen drukkerij en advies vanaf de start... Met liefde
   Wist je dat Printvisie het online drukwerkbestellen in Nederland heeft geïntroduceerd? We hebben bewust gekozen voor een Extra-fijn-kwaliteitbeleid. We wilden altijd vanuit de eigen delicatesse-drukkerij opereren, om de kwaliteit met eigen ogen te kunnen blijven waarborgen en om jou altijd met kennis van zaken persoonlijk te kunnen adviseren vanaf de start. Je hebt tenslotte gewone en delicatesse-zaken.

   Maak van je project een succes, bel ons: 010 - 7 410 410.   

   Meer informatie?

   Zie www.flyersonline.nl en www.groenprint.nl, of bel 010 – 7 410 420 en vraag naar Henk Sint.

    

   Vraag uw offerte aan
   • Slimmer
   • Sneller
   • Gers