Sterke schouders om op te leunen

Home > Diensten > Fulfillment

Project- en drukwerkmanagement

We ontlasten. We organiseren. We regelen. In opdracht van jou. Drukwerkmanagement, logistiek, DTP, fullfillment en projectmanagement.  We hebben kennis van zaken, veel expertise en sterke schouders. Daar kan je op bouwen.

We kunnen als externe specialist onder meer het drukwerkmanagement op niveau doen. We helpen structuren en ordenen; effectief en efficient. Met een strak protocol plannen we zaken als: wat moet er gedrukt worden? Wanneer? In welke oplagen? Wat is dan de scherpste prijs? Wie controleert de proeven en keurt deze goed? Waar moet er geleverd worden? Wat moet in voorraad worden gehouden? Wie beheert de bestanden? Wat te doen als er een spoedopdracht of –aanpassing in een document nodig is? 

Printvisie ontzorgt ook door de interne en externe logistiek rondom drukwerkzaken te coördineren. Groot of klein qua project. We houden overzicht, rapporteren, voeren uit en zorgen dat elk onderdeel van uw drukwerkpakket op het juiste moment voor handen is. We ondersteunen waar gewenst met DTP-werkzaamheden, verzorgen bestandenbeheer en/of onderhouden het contact met de vormgever of eindgebruiker.

Fulfillment

Afstemmen, verzenden en bezorgen kan makkelijker. We kennen we de beste wegen, de beste tarieven en de beste wijze om het proces moeiteloos te verzorgen; zo maak je een succes van je project.  Printvisie coördineert graag de interne en externe logistiek van je drukwerkzaken. We houden overzicht, rapporteren, adviseren, voeren uit, lossen op en on tzorgen. Dus wil je drukwerk personaliseren, speciaal laten inpakken, op verschillende adressen laten bezorgen of per TNT of Sandd verzenden? We staan klaar om het fulfillment van het drukwerk richting doelgroep en/of eindgebruiker (ook internationaal) te verzorgen. 

Maak een succes van je project; bel 010 - 7410 410.

 

Wilt u drukwerk personaliseren klik hier.

Neem contact op met:

Bedrijfsleider

Dennis den Engelsman

Directeur

Leander Wünschmann

Vraag uw offerte aan
  • Slimmer
  • Sneller
  • Gers