Zo ontlasten we jouw werk

Home > Diensten > Fulfillment

Project- en drukwerkmanagement

Bij grote projecten of organisaties is drukwerkmanagement van belang. Wat moet er gedrukt worden? Wanneer? In welke oplagen? Wat is dan de scherpste prijs? Wie controleert de proeven en keurt deze goed? Waar moet er geleverd worden? Wat moet in voorraad worden gehouden? Wie beheert de bestanden? Wat te doen als er een spoedopdracht of –aanpassing in een document nodig is?

Printvisie ontzorgt uw organisatie graag door de interne en externe logistiek rondom drukwerkzaken te coördineren. We houden het overzicht, rapporteren, voeren uit en zorgen dat elk onderdeel van uw drukwerkpakket op het juiste moment voor handen is.

We ondersteunen u met DTP-werkzaamheden, verzorgen eventueel uw bestandenbeheer of onderhouden het contact met de vormgever of eindgebruiker.

Fulfillment

Printvisie gaat verder in haar service. Wilt u drukwerk personaliseren, speciaal laten inpakken, op verschillende adressen laten bezorgen of per TNT of Sandd verzenden? In het kader van bijvoorbeeld uw uitnodigingstrajecten en sales promotion trajecten, staat Printvisie klaar om het fulfillment van het drukwerk richting eindgebruiker (ook internationaal) te verzorgen. Makkelijk en eenduidig.

 

Wilt u drukwerk personaliseren klik hier.

Neem contact op met:

Bedrijfsleider

Dennis den Engelsman

Directeur

Leander Wünschmann

Vraag uw offerte aan
  • Slimmer
  • Sneller
  • Gers